top of page

Audi RS6: Instalace PPF fólie FlexiShield WSH spolupráce SEVEN Studio a CarDetailingLovers

Aktualizováno: 6. 6. 2023


Audio RS6 WSH PPF

Audi RS6, jeden z nejvýkonnějších modelů automobilky Audi, je znám svou dokonalou kombinací výkonu a luxusu. A aby bylo jeho krásné tmavě modré tělo chráněno před poškrábáním a opotřebením, majitelé tohoto skvostu se rozhodli pro instalaci PPF fólie FlexiShield WSH. Společnosti SEVEN Studio a CarDetailingLovers spolupracovaly na tomto projektu, aby zajistily perfektní výsledek.

PPF fólie FlexiShield WSH je vysoce kvalitní ochranná fólie, která poskytuje maximální ochranu proti poškrábání, kamínkům a dalším vnějším vlivům. Díky svému složení nabízí také hydrofobní efekt, což zajišťuje snadnou údržbu vozu.


Pro dosažení co nejpřesnějšího výřezu šablon na vozidlo byl použit program RAP 2.0. Tento sofistikovaný software umožňuje minimalizovat řezání nožem přímo na vozidle, což zvyšuje bezpečnost povrchu vozu během instalace.

Pracovníci SEVEN Studio a CarDetailingLovers spolupracovali na přípravě a instalaci fólie, která byla přesně navržena dle specifikací Audi RS6. Před samotnou aplikací fólie bylo vozidlo důkladně vyčištěno a odmaštěno, aby se zajistila dokonalá adheze fólie na povrch vozu.

Během celého procesu instalace byl kladen velký důraz na detaily a preciznost, což je klíčem k dosažení profesionálního vzhledu bez bublin či nerovností. Výsledkem je perfektně chráněné tmavě modré tělo Audi RS6, které září jako nové.

Instalace PPF fólie FlexiShield WSH na Audi RS6 ukazuje, jak mohou společnosti SEVEN Studio a CarDetailingLovers spolupracovat ve prospěch majitelů vozidel. Díky této ochranné fólii bude tento luxusní vůz i nadále vypadat skvostně, aniž by musel čelit nebezpečím silničního provozu. A s pomocí programu RAP 2.0 mohou zákazníci očekávat rychlou a efektivní instalaci bez poškození jejich milovaných vozů.

bottom of page