top of page

Projekt polepení Tesly Model S fólií FlexiShield: Spolupráce SEVEN Studio a CarDetailingLovers



V dnešním příspěvku se podělíme o úspěšný projekt, který proběhl nedávno v detailingové dílně CarDetailingLovers v Kladně. Týká se polepení přední části Tesly Model S fólií PPF značky FlexiShield typ WSH. Na tomto projektu spolupracovaly firmy SEVEN Studio (instalace fólie) a CarDetailingLovers (detailingová péče o vůz), které se postaraly nejen o instalaci ochranné fólie, ale i o aplikaci nanokeramické ochrany fxprotect jak na fólii, tak na lak vozidla.


Projekt začal pečlivou přípravou vozu Tesla Model S. Detailingová firma CarDetailingLovers provedla kompletní detailingovou péči o vůz, aby byl povrch vozu co nejhladší a bez vad. Důkladná předchozí práce je klíčem k úspěchu při instalaci ochranných fólií.


Následně byla řada na firmu SEVEN Studio, která měla za úkol instalovat vysoce kvalitní ochrannou fólii FlexiShield typ WSH. Tato fólie je známá svou odolností proti poškrábání, vysokou průhledností a dlouhou životností. Práce proběhla velmi pečlivě, aby bylo dosaženo dokonalého výsledku bez bublin či nerovností.


Po instalaci ochranné fólie na přední část vozu se opět angažovala firma CarDetailingLovers, která nanesla nanokeramickou ochranu fxprotect jak na fólii, tak na lak vozidla. Tato vrstva zajišťuje ještě lepší odolnost proti vnějším vlivům, jako jsou UV záření, chemikálie nebo oděry. Zároveň také prodlužuje životnost fólie a usnadňuje údržbu vozu.


Díky spolupráci dvou profesionálních firem SEVEN Studio a CarDetailingLovers se podařilo dosáhnout vynikajícího výsledku – Tesla Model S je nyní chráněna vysoce kvalitní fólií FlexiShield typ WSH a nanokeramickou ochranou fxprotect. Vozidlo tak bude lépe chráněno před vnějšími vlivy a jeho majitel si může užít bezstarostnou jízdu s krásným a lesklým vozem.


Projekt polepení Tesly Model S fólií FlexiShield typ WSH ukázal, jak důležitá je spolupráce mezi firmami specializujícími se na různé oblasti péče o vozidla. Díky tomu bylo dosaženo perfektního výsledku, který splňuje nejen estetické, ale i praktické požadavky majitele vozu. Pokud máte zájem o podobnou úpravu svého vozidla, neváhejte se obrátit na firmy SEVEN Studio a CarDetailingLovers. Jejich odbornost a zkušenosti jsou zárukou kvality a spokojenosti.




bottom of page