top of page

Nové BMW 530e Touring maximální úroveň ochrany s PPF FlexiShield WSH.

Aktualizováno: 19. 6. 2023


Znáte to vzrušení z nákupu nového vozu? Je to zážitek, který se nedá popsat, a je zřejmý důvod, proč byste chtěli tento pocit uchovat co nejdéle. Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je udržovat své vozidlo v co nejlepším stavu, a k tomu může pomoci polep auta PPF FlexiShield WSH od firmy SEVEN Studio.

PPF FlexiShield WSH patří mezi špičkové ochranné fólie na trhu. Vyvinutá v USA, tato fólie byla navržena speciálně k ochraně karoserie vozidla. FlexiShield je známý svojí dlouholetou tradicí ve výrobě fólií nejvyšší kvality. PPF FlexiShield WSH však představuje novou úroveň v oblasti ochrany vozidel.


Aplikace PPF FlexiShield WSH na novém BMW 530e Touring je dalším krokem vpřed v oblasti ochrany a udržování vozidel. Práce byla provedena firmou SEVEN Studio, která se proslavila svou schopností kombinovat luxus s praktičností a neuvěřitelným důrazem na detaily.


PPF FlexiShield WSH nabízí řadu výhod. Nejvýznamnější z nich je schopnost absorbovat nárazy a chránit vozidlo před poškrábáním. Fólie je také průhledná, takže nezmění původní barvu auta, a je tak jemná, že je téměř neviditelná. Kromě toho je FlexiShield WSH odolná vůči UV záření, což pomáhá zabránit vyblednutí laku.





Firma SEVEN Studio, která provedla polepení BMW 530e Touring, je známá svou precizností a důrazem na detaily. Jejich tým zkušených profesionálů pečlivě aplikoval PPF FlexiShield WSH na vozidlo, aby zajistil maximální ochranu bez kompromisů v estetice.


FlexiShield WSH, vyrobený v USA, je známý svou vynikající kvalitou a trvanlivostí. Společnost FlexiShield má dlouhou historii inovací a neustále hledá způsoby, jak své produkty zlepšovat.


V dnešní době, kdy je důraz kladen na udržování hodnoty auta co nejvyšší, je polep PPF FlexiShield WSH ideální volbou pro ty, kteří hledají nejlepší možnou ochranu. Díky firmě SEVEN Studio je nyní tato služba dostupná pro majitele vozidel, kteří chtějí svá vozidla udržovat v bezchybném stavu co nejdéle. Ať už jste vášnivým řidičem nebo hledáte způsoby, jak zachovat hodnotu svého vozidla, polep PPF FlexiShield WSH je investicí, která se vyplatí.



bottom of page